Tietosuojaseloste

TRT-Rakennus Oy on sitoutunut käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen henkilötietolain (523/1999), sähköisen viestinnän tietosuojalain (516/2004) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kertoa sinulle minkä tyyppistä tietoa keräämme sivustomme käyttäjistä, kuinka käytämme tuota tietoa sekä miten luovutamme näitä tietoja kolmansille osapuolille. Kerromme tietosuojaselosteessa myös evästekäytännöistämme sivustollamme ja kolmansien osapuolien sivustoilla. Käyttämällä sivustoa hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Tietosuojaselosteen mukaisesti.

REKISTERINPITÄJÄ
TRT-Rakennus Oy (Y-tunnus: 3014800-6)
Naaranpajuntie 30 A 2, 03100 Nummela

REKISTERIASIOIDEN YHTEYSTIEDOT
Vastaava henkilö: Toni Tietäväinen
Puhelin 040 678 2233
Sähköposti: info@trt-rakennus.fi

REKISTERIN NIMI
TRT-Rakennus Oy:n asiakastietorekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on lähettänyt yhteydenottolomakkeen tai varannut hieronta-ajan, jossa on antanut sähköpostiosoitteensa, nimensä ja puhelinnumeronsa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on TRT- Rakennus OY:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää yrityksen toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin sekä uutiskirjeiden lähettämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.
Rekisterin tietoja voidaan käyttää yrityksen omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. TRT-Rakennus Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan TRT-Rakennus OY:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.
TRT-Rakennus Oy:lla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin tai uutiskirjeiden lähettämistä.
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä TRT-Rakennus Oy:lle, sähköpostitse info@trt-rakennus.fi. Uutiskirjeen voi peruuttaa uutiskirjeessä suoralinkistä.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta TRT-Rakennus Oy:n ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille.
Sähköisessä muodossa olevat henkilötiedot on suojattu tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin, kuten palomuurein ja salasanoin. Muut kuin sähköisessä muodossa olevat, rekisterin henkilötietoja sisältävät aineistot sijaitsevat lukituissa tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty.
Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy henkilötietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä käyttöoikeudella.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Tietoja kerätään pääasiassa asiakkaalta itseltään sivuston lomakkeiden kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla. Lisäksi saatamme saada lisätietoja yhteistyökumppaneiltamme, esimerkiksi luottopalvelujen tarjoajalta. Saatamme kerätä tietoja myös julkisista lähteistä ja rekistereistä. Keräämme myös tietoa verkkosivuston kävijöistä muun muassa Google Analytics avulla. Näitä tietoja kerätään, jotta voisimme analysoida ja kehittää sivustoamme entistä paremmaksi ja kohdentaa kävijöille relevanttia markkinointia.

MILLÄ PERUSTEELLA HENKILÖTIETOJA KÄYTETÄÄN
Huolehdimme siitä, että meillä on aina lain edellyttämä peruste henkilötietojesi käsittelemiselle. Saatamme käsitellä henkilötietojasi usealla eri perusteella. Käsittelemme tietojasi sopimuksen täytäntöönpanemiseksi ja oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi. Käsittelemme myös henkilötietojasi oikeutetun etumme nojalla, joka on palveluidemme tarjoaminen ja liiketoimintamme harjoittaminen ja kehittäminen. Joitakin henkilötietoja saatamme käsitellä myös suostumuksesi nojalla.

TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET
Tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteiden hoitamiseen eikä niitä luovuteta säännönmukaisesti edelleen ulkopuoleiselle taholle. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa verkkosivuston tekniseen hallinnointiin liittyvien toimien (esim. palvelimen tai sivusta-alustan hallinnointi) yhteydessä, maksamattomien laskujen perimiseksi, sekä viranomaisille näiden niin edellyttäessä ja lain salliessa.

TARKASTUSOIKEUS
Jokaisella on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastusta koskeva pyyntö tulee lähettää omakätisesti allekirjoitetussa tai sitä vastaavalla tavalla varmennetussa asiakirjassa tai esittää henkilökohtaisesti toimistollamme. Pyynnöt tulee lähettää edellä mainitulle yhteyshenkilölle, joka myös vastaa mahdollisiin lisätietopyyntöihin.

TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN
Asiakas voi päivittää nimi- ja osoitetietojaan verkkosivuston profiilissaan. Lisäksi asiakas voi ottaa yhteyttä tietojensa päivittämiseksi edellä mainittuun yhteyshenkilöömme.

MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET
Asiakkaalla on oikeus kieltää hänen tietojensa käsittely markkinointitarkoituksia varten. Tietojen käsittelyn rajoitusta koskeva pyyntö tulee esittää sähköpostitse rekisterin yhteyshenkilölle.
Asiakas voi itse päättää kohdistetusta markkinoinnista, lisäarvopalveluista ja ottaa tai olla ottamatta vastaan erilaisia markkinointiviestejä.

TIETOJEN SÄILYTYS JA HÄVITTÄMINEN
Asiakasrekisterin tietoja säilytetään asiakassuhteen säilymisen ajan. Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen. Pyrimme aika ajoin myös päivittämään tietojasi. Tilaus- laskutus- ja maksutietoja säilytetään kuitenkin muun kirjanpitoaineiston tapaan. Tarpeettomiksi käyneet tiedot hävitetään turvallisesti.

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ
Voimme käyttää evästeitä (ns. cookie), joiden avulla seurataan kävijäliikennettä ja parannetaan palvelun laatua ja jotka talletetaan käyttäjän tietokoneelle. Evästeiden voimassaoloaika on rajattu, eikä niistä ole vahinkoa käyttäjän koneelle.

EVÄSTEET JA GOOGLE ANALYTICS
Käytämme evästeitä verkkosivuillamme, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivuston kävijälle. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle.
Evästeet antavat meille tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme. Saatamme hyödyntää evästeitä palveluidemme ja verkkosivustomme kehittämiseksi, verkkosivuston käytön analysoimiseksi, sekä markkinoinnin kohdentamiseksi ja optimoimiseksi. Esimerkkejä kerätyistä tiedoista ovat: mistä käyttäjä on päätynyt sivustollemme, mille alasivulle käyttäjä on päätynyt sekä kuinka kauan käyttäjä on ollut sivustollamme. Verkkosivuston käyttäjä voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytönverkkoselaimensa asetuksista. Useimmat verkkoselaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta.

TRT-Rakennus Oy:n sivuilla on käytössä Google Analytics-kävijäseuranta. Google Analytics on yleisesti käytössä internetsivustoilla. Sen avulla analysoimme anonyymisti ja tilastollisesti kävijöiden määriä seuraavia tietoja:
• Käyttäjän IP-osoite ja selaintyyppi
• Mistä verkko-osoitteesta ja miltä palvelimelta käyttäjä on tullut
• Mistä verkkotunnuksen kautta käyttäjä on tullut verkkosivulle.
Lisätietoa palvelusta löydät osoitteesta http://fi.wikipedia.org/wiki/Google_Analytics. Halutessasi voit estää myös Google Analytics palvelun käytön.

EVÄSTEET KOLMANSIEN OSAPUOLIEN SIVULLA
Sivustollamme käytettävien evästeiden lisäksi evästeitä hyödynnetään myös oman mainontamme kohdentamiseen kolmansien osapuolien sivustoilla. Toimimme yhteistyössä verkkomainonnan teknologiaan erikoistuneiden yritysten kanssa. Näiden yhteistyökumppanien evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla keräämien tietojen perusteella mainoksiamme voidaan kohdentaa aiempaan verkkokäyttäytymisen ja muiden tekijöiden perusteella niille verkon käyttäjille, joita mainoksemme todennäköisesti kiinnostavat eniten. Kohdentamisessa voidaan tällöin hyödyntää myös Sivustomme ulkopuolisilta sivustoilta kerättyä käyttäytymistietoa.
Yhteistyökumppanimme ja me voimme lisäksi kerätä tietoja siitä, kuinka tehokkaita lähetetyt mainoksemme ovat. Tässä tarkoituksessa voimme kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja:
• tieto siitä, kuinka monta kertaa tietty mainos on näytetty selaimessa;
• tieto siitä, onko mainos avattu
• tieto siitä, johtiko mainoksen avaaminen yhteydenottoon sivustolla

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä sivustolla. Suosittelemme, että tutustut tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti. Voit lähettää tähän tietosuojaselosteeseen liittyvät tiedustelut osoitteeseen: info@trt-rakennus.fi