Kylpyhuoneremontti Espoo & muut kodin remontit

TRT-Rakennus Oy toteuttaa kylpyhuoneremontit Espoossa ammattitaitoisesti, luotettavasti ja nopeasti. Rakennusyritykseltämme saat kylpyhuoneremontit ja muut remontit yli 14 vuoden kokemuksella. Oli kyseessä sitten saunan tai pesuhuoneen remontti, huoneistoremontti tai laajempi kodin tai kiinteistön remontti, ole yhteydessä ja pyydä tarjous! Me autamme mielellämme remontin suunnittelussa ja teemme ammattitaidolla sekä sovitussa aikataulussa sen, mitä lupaamme.

Remonttipalveluitamme ovat muun muassa:

  • Kylpyhuoneremontit ja WC-tilojen remontit
  • Saunaremontit
  • Keittiöremontit
  • Parketti- ja laminaattiasennukset sekä muut lattiaremontit
  • Seinäpintojen uusiminen kuten seinien levytys, maalaus ja panelointi
  • Huoneistoremontit

Kylpyhuoneremontti ammattilaiselta

Yrityksellämme on kokemusta monenlaisista rakennus- ja remonttipalveluista. Erityisosaamistamme ovat kodin pesutilojen remontit, kuten kylpyhuoneremontit. Teemme kaikenkokoiset kylpyhuoneremontit Espoossa märkätilojen remontointiin liittyvät vaatimukset huomioiden. Olemme toteuttaneet lukuisia kylpyhuoneremontteja Espoon alueella mm. omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin sekä julkisiin tiloihin ja esimerkiksi yritysten toimistotiloihin. Kauttamme onnistuu kaikki kylpyhuoneremonttiin liittyvä aina lavuaarien, hanojen, kiukaiden, kaapistojen ja peilien hankinnasta lähtien.

Remonttien toteutuksesta vastaa valtuutettu VTT sertifikaatin omaava märkätila-asentaja.

Kylpyhuoneremontti kannattaa aina tilata alan ammattilaiselta. Näin vesieristykset sekä esimerkiksi kalusteiden, laattojen ja kaakeleiden asennukset tulee tehtyä kerralla kunnolla. Remontoimme sinulle projektin koosta ja laajuudesta riippumatta toimivan kylpyhuoneen, jossa on mukava hoitaa arjen toimia. Ovathan kylpyhuoneet ja WC-tilat kodin käytetyimpiä tiloja! Laadimme huolellisen suunnitelman kylpyhuoneremontin toteuttamiselle alusta loppuun saakka. Lisäksi tarjoamme toiveiden mukaan suunnitteluapua sekä annamme vinkkejä ja suosituksia materiaalien ja pintojen valinnasta.

Oli tarpeessa sitten uusia pinnat tai vaihtaa kalusteet kodin pieneen WC-tilaan, tai haaveissa toteuttaa kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti saunatiloista, pesutiloista ja pukeutumistiloista lähtien – meille mikään remontti ei ole liian pieni tai liian suuri!

Luotettavaa palvelua kaikkiin remontteihin

TRT-Rakennus Oy kuuluu Tilaajavastuun Luotettava kumppani -ohjelmaan. Koulutetut rakennusalan ammattilaisemme hoitavat niin rakennus-, saneeraus- kuin maalaustyöt 100 % asiakastyytyväisyydellä. Isommissa remontointikokonaisuuksissa käytämme luotettavia aliurakoitsijoita, joiden työnjäljestä vastaamme täysin. Remonttisi valmistuminen toiveiden ja aikataulun mukaisesti on palvelumme ehdoton lähtökohta. Kun annat meidän hoitaa remontin oikeilla työvälineillä ja osaamisella, säästät rahaa ja aikaa. Mieti sinä vaikka remontin sijaan, mitä aiot tarjota vieraillesi ensimmäistä kertaa vastaremontoidussa kodissasi!

Ota yhteyttä, mikäli tarvitset tekijää Espoossa kylpyhuoneremontille tai muulle kodin remontille

Kylpyhuoneremonttien lisäksi teemme Espoossa erilaisia huoneistoremontteja sekä suurempia rakennus- ja remontointitöitä. Remontin sisällölle ja kululle laaditaan aina asiakaskohtainen suunnitelma ja remontit voidaan tehdä sopimuksen mukaan myös kokonaistoimituksena. Tällöin remontin kaikki osa-alueet materiaalien hankinnasta ja toimituksesta loppusiivoukseen ja jätteiden poiskuljetukseen ovat vastuullamme. Huolelliset suojaukset sekä remontista aiheutuneiden roskan ja pölyn siivous kuuluvat tietysti myös pienempiin remontteihin!