Saunaremontti Espoossa ja Uudellamaalla

Laadukkaat sauna- ja kylpyhuoneremontit aidolla ammattiylpeydellä

TRT-Rakennus Oy tekee laadukkaat sauna- ja kylpyhuoneremontit kokemuksella sekä aidolla ammattiylpeydellä Espoossa ja koko Uudenmaan alueella. Palvelemme pääasiassa yksityisasiakkaita kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella. Teemme niin pienemmät kuin isommatkin remontointityöt laadusta tinkimättä ja sovitussa aikataulussa. Teemme sauna- ja kylpyhuoneremontteja niin omakotitaloissa kuin rivi- ja kerrostaloissa. Meiltä saat kylpyhuoneet ja saunat joko kevyemmällä budjettiratkaisulla tai kokonaisvaltaisina remontteina. 

Pesuhuoneremontti aina ammattilaisen tehtäväksi

Pesuhuone ja muut märkätilat ovat asunnon vaativin osa remontissa ja rakentamisessa. Siksi kannattaakin hoitaa ne aina kerralla kuntoon, ja oikein tehtynä. Ammattilaisten toteuttamana kylpyhuoneremontti nostaa myös kiinteistösi arvoa. Taloyhtiöt vaativat märkätiloissa tehtävän työn suorittajalta aina myös vesieristys-sertifikaattia. 

On mielessäsi sitten peruskylpyhuone tai vaikkapa joku erikoisempi kokonaisuus, ota meihin yhteyttä! Toteutamme kylpy- ja pesuhuoneremontin aina laadukkailla materiaaleilla, kokemuksella ja vankalla osaamisella. Märkätiloja remontoitaessa tulee kiinnittää erityistä huomioita vedeneristystöihin. Vedeneristyksistä yrityksessämme vastaa aina ammattitaitoinen asentaja, joilla on asianmukaiset sertifikaatit ja tietotaito työn tekemiseen.

Myös laadukkaat saunaremontit 

Toteutamme kylpyhuoneremonttien lisäksi myös laadukkaat ja toimivat saunaremontit. Saunan remontointi on usein järkevää toteuttaa kylpyhuoneremontin yhteydessä. Mutta esimerkiksi saunan pinnat voi päivittää myös helposti erillisenä työnä. 

Kylpyhuoneremontin eteneminen 

 • Uuden kylpyhuoneen suunnittelu asiakkaan kanssa. 
 • Teemme nykyisen kylpyhuoneen kuntokartoituksen ja tarvittaessa asbestikartoituksen. Kaikkiin ennen vuotta 1994 rakennettuihin kiinteistöihin tehdään asbestikartoitus ennen remontoinnin aloittamista. 
 • Materiaalihankinnat 
 • Vanhan kylpyhuoneen purkutyöt sekä purkujätteiden poisvienti 
 • Valvojan purkukatselmus ja kosteusmittaus 
 • Märkätilan mahdollinen kuivaustyö 
 • Vesieristystyöt 
 • Laatoitustyöt 
 • Kalusteasennukset 
 • Luotettavien yhteistyökumppanimme tekemät sähkö- ja putkityöt 
 • Loppusiivous 

Siisti kylpyhuone- ja saunaremontti 

Pyrimme kylpyhuoneremonttien sekä muiden remonttitöiden kohdalla aina pölyttömyyteen ja siisteyteen. Pyrkimyksemme on aiheuttaa näin mahdollisimman vähän häiriötä asiakkaan arkielämään. Remontin valmistuttua korjaamme luonnollisesti jälkemme. 

Näin tilaat saunaremontin 

1

Yhteydenotto

Ota meihin yhteyttä joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostiviesti, jossa kerrot remonttitarpeesta. Liitä mukaan myös sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Vastaamme viestiin saman päivän aikana.

2

Maksuton kartoitus ja tarjous

Sovimme asiakkaan kanssa kohdekäynnin, jolla kartoitetaan remontin laajuus ja tarve. Annamme käynnin perusteella sitovan tarjouksen remontista.

3

Sopimus ja aikataulutus

Mikäli tarjous hyväksytään, tehdään sopimus remontista ja sovitaan sen ajankohta. Töiden aloitus riippuu mm. työtilanteesta ja remontin laajuudesta. Yleensä remontti aloitetaan 1-2 kuukauden sisällä sopimuksen tekemisestä.

4

Urakan toteutus ja avaimet käteen

Remonttityö tehdään sovitusti ja sovitussa aikataulussa.

Miksi valita meidät?

Panostamme laatuun

TRT-rakennus Oy on toiminut 2014 huhtikuusta alkaen (aiemmin nimellä TTR-palvelu tmi) ja ensimmäisestä asiakkaasta asti meille on ollut tärkeintä luotettavuus, laatu ja korkea asiakastyytyväisyys.

Voit luottaa meihin

Kuulumme Tilaajavastuu.fi:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan osoituksena, että olemme hoitaneet kaikki tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet.

Kotitalousvähennys apuna

Voit saada työstämme kotitalousvähennyksen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä. Me rakennamme teille unelmienne kodin toiveidenne mukaisesti.

Tilaa saunaremontti alan ammattilaiselta 

Meiltä sujuvat ja laadukkaat ratkaisut niin pienempiin kuin isompiin kylpyhuoneisiin sekä saunoihin. Kun tarvitset sauna- tai kylpyhuoneremonttia Espoon, Kirkkonummen, Karkkilan, Lohjan, Vihdin tai muun Uudenmaan alueella, ota yhteyttä meihin! 

TRT-Rakennus Oy

Y-tunnus: 3014800-6

Posti -ja laskutusosoite:

Naaranpajuntie 30 A 2
03100 Nummela

Yhteystiedot

Toni Tietäväinen
040 678 2233
info@trt-rakennus.fi

Pyydä tarjous >

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 TRT-Rakennus Oy