Tietoa meistä

Panostamme laatuun

TRT-rakennus Oy on toiminut 2014 huhtikuusta alkaen (aiemmin nimellä TTR-palvelu tmi) ja ensimmäisestä asiakkaasta asti meille on ollut tärkeintä luotettavuus, laatu ja korkea asiakastyytyväisyys.

Voit luottaa meihin

Kuulumme Tilaajavastuu.fi:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan osoituksena, että olemme hoitaneet kaikki tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet.

Kotitalousvähennys apuna

Voit saada työstämme kotitalousvähennyksen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä. Me rakennamme teille unelmienne kodin toiveidenne mukaisesti.

Yli 20 vuoden kokemus

TRT-Rakennus Oy on ammattitaitoinen, luotettava ja nopea rakennusyritys Nummelasta yli 20 vuoden kokemuksella rakentamisesta. Yritykseltä hoituu niin rakennus-, remontti- kuin maalaustyöt.

Pääasialliset toiminta-alueemme ovat Vihti, Lohja, Karkkila, Kirkkonummi ja lähialueet, mutta remontoimme ja rakennamme koko Uudenmaan alueella.

Jos kotisi tarvitsee niin pientä kuin suurtakin remonttia ole ihmeessä yhteydessä.

Yhteistyössä

Tilaa remontti alan ammattilaiselta

Meiltä sujuvat ja laadukkaat ratkaisut niin pienempiin kuin isompiin tiloihin. Kun tarvitset sauna- kylpyhuoneremonttia- tai huoneistoremonttia Espoon, Kirkkonummen, Karkkilan, Lohjan, Vihdin tai muun Uudenmaan alueella, ota yhteyttä meihin!

TRT-Rakennus Oy

Y-tunnus: 3014800-6

Posti -ja laskutusosoite:

Naaranpajuntie 30 A 2
03100 Nummela

Yhteystiedot

Toni Tietäväinen
040 678 2233
info@trt-rakennus.fi

Pyydä tarjous >

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 TRT-Rakennus Oy
Ota yhteyttä