Saunaremontti Uudenmaan alueella

Sauna rmeontin jälkeen

Saunaremontti Uusimaa 

TRT-Rakennus Oy tekee laadukkaat sauna- ja kylpyhuoneremontit Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudun alueella. Palvelemme pääasiassa yksityisasiakkaita kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella. Teemme niin pienemmät kuin isommatkin saunaremontit laadusta tinkimättä ja sovitussa aikataulussa. Kysy lisää! 

Saunaremontti avaimet käteen -periaatteella 

Meille tärkeintä on remonttisi onnistuminen niin työn laadun, aikataulutuksen kuin huikean lopputuloksen kannalta! On mielessäsi sitten perinteinen saunaremontti tai vaikkapa joku erikoisempi kokonaisuus, ota meihin yhteyttä! Toteutamme saunaremontin aina laadukkailla materiaaleilla, kokemuksella ja vankalla osaamisella, kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella. 

Voimme edetä kevyemmällä budjettiratkaisulla tai kokonaisvaltaisempana remonttina. Asiakkaanamme tiedät aina etukäteen, mikä remonttisi hinta tulee olemaan, eikä sinulle synny ikäviä yllätyskustannuksia. 

Toteutamme saunaremonttien lisäksi laadukkaat ja toimivat märkätila- ja kylpyhuoneremontit. Saunan remontointi toteutetaan usein kylpyhuoneremontin yhteydessä.

remontoitu sauna
saunaremontti helsinki

Miksi saunaremontti kannattaa jättää ammattilaiselle? 

Saunaremontit ja muut mMkätilat ovat asunnon vaativin osa remontissa ja rakentamisessa. Siksi kannattaakin hoitaa ne aina kerralla kuntoon, ja oikein tehtynä. Ammattilaisten toteuttamana saunaremontti nostaa myös kiinteistösi arvoa. Taloyhtiöt vaativat märkätiloissa tehtävän työn suorittajalta aina myös vesieristys-sertifikaattia. Jos vesieristystä ei tehdä oikein, riski kosteusvaurioihin on suuri, ja näiden korjaaminen jälkikäteen tulee helposti kalliiksi. 

Meillä remonttisi hoituu vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla, ja vedeneristyksistä vastaa aina ammattitaitoinen asentaja, joilla on asianmukaiset sertifikaatit ja tietotaito työn tekemiseen.

Näin tilaat saunaremontin

1

Yhteydenotto

Ota meihin yhteyttä joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostiviesti, jossa kerrot remonttitarpeesta. Liitä mukaan myös sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Vastaamme viestiin saman päivän aikana.

2

Maksuton kartoitus ja tarjous

Sovimme asiakkaan kanssa kohdekäynnin, jolla kartoitetaan remontin laajuus ja tarve. Annamme käynnin perusteella sitovan tarjouksen remontista.

3

Sopimus ja aikataulutus

Mikäli tarjous hyväksytään, tehdään sopimus remontista ja sovitaan sen ajankohta. Töiden aloitus riippuu mm. työtilanteesta ja remontin laajuudesta. Yleensä remontti aloitetaan 1-2 kuukauden sisällä sopimuksen tekemisestä.

4

Urakan toteutus ja avaimet käteen

Remonttityö tehdään sovitusti ja sovitussa aikataulussa.

saunarmeontti helsinki
saunaremontti helsinki

Saunaremontti Uusimaa – paikallista palvelua TRT-Rakennukselta  

TRT-Rakennus Oy on ammattitaitoinen, luotettava ja nopea rakennusyritys Nummelasta yli 17 vuoden kokemuksella rakentamisesta. Meiltä hoituu niin rakennus-, remontti- kuin maalaustyöt. Toimimme Uudessamaassa ja koko Helsingin alueella. 

Asiakastyytyväisyys ja luotettavuus on meille sydämen asia. Meille tärkeintä on remonttisi onnistuminen niin työn laadun, aikataulutuksen kuin huikean lopputuloksen kannalta! Pyrimme työskentelyssämme aina myös siisteyteen, jotta aiheutamme mahdollisimman vähän häiriötä asiakkaan arkielämään. Remontin valmistuttua korjaamme luonnollisesti jälkemme. 

Ota yhteyttä, kun haluat luotettavan, paikallisen toimijan toteuttamaan unelmiesi saunaremontin Uudellamaalla tai lähialueilla! 

Saunaremontin eteneminen

1. Saunaremontin suunnittelu asiakkaan kanssa.
2. Teemme nykyiseen saunaan kuntokartoituksen ja tarvittaessa asbestikartoituksen. Kaikkiin ennen vuotta 1994 rakennettuihin kiinteistöihin tehdään asbestikartoitus ennen remontoinnin aloittamista. 
3. Materiaalihankinnat 
4. Vanhan saunan purkutyöt sekä purkujätteiden poisvienti 
5. Valvojan purkukatselmus ja kosteusmittaus 
6. Mahdollinen kuivaustyö 
7. Vesieristystyöt 
8. Laatoitustyöt 
9. Kalusteasennukset 
10. Luotettavien yhteistyökumppanimme tekemät sähkö- ja putkityöt 
11. Loppusiivous 

Miksi valita meidät?

Panostamme laatuun

TRT-rakennus Oy on toiminut 2014 huhtikuusta alkaen (aiemmin nimellä TTR-palvelu tmi) ja ensimmäisestä asiakkaasta asti meille on ollut tärkeintä luotettavuus, laatu ja korkea asiakastyytyväisyys.

Voit luottaa meihin

Kuulumme Tilaajavastuu.fi:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan osoituksena, että olemme hoitaneet kaikki tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet.

Kotitalousvähennys apuna

Voit saada työstämme kotitalousvähennyksen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä. Me rakennamme teille unelmienne kodin toiveidenne mukaisesti.

saunaremontti

Toiveidesi mukainen saunaremontti Uudellamaalla

Tarvitsetko saunaremonttia Helsingissä? Pyydä tarjous! 

Meiltä sujuvat ja laadukkaat ratkaisut niin pienempiin kuin isompiin saunoihin. Kun tarvitset sauna- tai kylpyhuoneremonttia Helsingin seudulla, ota yhteyttä ammattilaiseen. 

Palvelemme Uudenmaan lisäksi myös muualla pääkaupunkiseudulla, kuten Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kirkkonummella, Karkkilassa, Lohjalla, Vihdissä ja Nummelassa. 

TRT-Rakennus Oy

Y-tunnus: 3014800-6

Posti -ja laskutusosoite:

Naaranpajuntie 30 A 2
03100 Nummela

Yhteystiedot

Toni Tietäväinen
040 678 2233
info@trt-rakennus.fi

Pyydä tarjous >

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 TRT-Rakennus Oy