Kylpyhuoneremontti Uudenmaan alueella

Kylpyhuoneremontti

Laadukkaat sauna- ja kylpyhuoneremontit aidolla ammattiylpeydellä

TRT-Rakennus Oy tekee laadukkaat sauna- ja kylpyhuoneremontit kokemuksella sekä aidolla ammattiylpeydellä koko Uudenmaan alueella. Palvelemme pääasiassa yksityisasiakkaita kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella. Teemme niin pienemmät kuin isommatkin remontointityöt laadusta tinkimättä ja sovitussa aikataulussa. 

Kylpyhuoneremontti kannattaa jättää aina ammattilaisen tehtäväksi  

Kylpyhuone ja muut märkätilat ovat asunnon vaativin osa remontissa ja rakentamisessa. Siksi kannattaakin hoitaa ne aina kerralla kuntoon, ja oikein tehtynä. Ammattilaisten toteuttamana kylpyhuoneremontti nostaa myös kiinteistösi arvoa. Taloyhtiöt vaativat märkätiloissa tehtävän työn suorittajalta aina myös vesieristys-sertifikaattia.  

On mielessäsi sitten peruskylpyhuone tai vaikkapa joku erikoisempi kokonaisuus, ota meihin yhteyttä! Toteutamme kylpy- ja pesuhuoneremontin aina laadukkailla materiaaleilla, kokemuksella ja vankalla osaamisella. Märkätiloja remontoitaessa tulee kiinnittää erityistä huomioita vedeneristystöihin. Vedeneristyksistä yrityksessämme vastaa aina ammattitaitoinen asentaja, joilla on asianmukaiset sertifikaatit ja tietotaito työn tekemiseen. 

Myös laadukkaat saunaremontit  

Toteutamme kylpyhuoneremonttien lisäksi myös laadukkaat ja toimivat saunaremontit. Saunan remontointi on usein järkevää toteuttaa kylpyhuoneremontin yhteydessä. Saunan pinnat voi kuitenkin päivittää myös helposti erillisenä työnä. 

Remontoitu kylpyhuone
Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontin hinta 

Meiltä saat kylpyhuoneet ja saunat toiveidesi mukaisella toteutuksella. Voimme edetä kevyemmällä budjettiratkaisulla tai kokonaisvaltaisempana remonttina. Asiakkaanamme tiedät aina etukäteen, mikä remonttisi hinta tulee olemaan, eikä sinulle synny ikäviä yllätyskustannuksia. 

Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttavat monet eri tekijät, joista merkittävimpiä ovat: 

  • Remontin laajuus sekä korjaustoimien vaikeusaste: sisältääkö remontti pelkästään pinnallisia päivityksiä, kuten uusien laattojen asentamista ja kalusteiden päivittämistä, vai onko kyseessä täydellinen peruskorjaus, joka voi sisältää vesieristeiden uusimisen, putkitöitä ja sähkötöitä.
  • Putki- ja sähkötöiden monimutkaisuus on toinen suuri hintaa määrittävä tekijä: Mikäli vanha putkisto vaatii uusimista, tai sähköasennuksia täytyy päivittää, tämä lisää työn vaativuutta ja siitä johtuvia kustannuksia. Lisäksi, mikäli rakennuksessa on voimassa olevia säädöksiä ja standardeja, joiden mukaisesti työt on tehtävä, tämä voi vaikuttaa työn hintaan. 
  • Käytetyt materiaalit: Materiaalien laadulla ja tyylillä on suuri vaikutus kustannuksiin. Laadukkaampien ja design-merkkien kylpyhuonetuotteiden ja materiaalien hankkiminen nostaa remontin hintaa, kun taas edullisempien vaihtoehtojen valitseminen pitää kokonaiskustannukset matalampina. Lisäksi erikoisemmat tai harvinaisemmat materiaalivaihtoehdot saattavat vaatia erityistaitoja asentajalta. 
  • Suunnittelemme remontit aina yhdessä asiakkaan kanssa ja etenemme asiakkaan toiveet edellä – niin budjetin kuin toivotun lopputuloksenkin osalta. Annamme työstä aina sitovan tarjouksen. 

Näin tilaat kylpyhuoneremontin 

1

Yhteydenotto

Ota meihin yhteyttä joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostiviesti, jossa kerrot remonttitarpeesta. Liitä mukaan myös sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Vastaamme viestiin saman päivän aikana.

2

Maksuton kartoitus ja tarjous

Sovimme asiakkaan kanssa kohdekäynnin, jolla kartoitetaan remontin laajuus ja tarve. Annamme käynnin perusteella sitovan tarjouksen remontista.

3

Sopimus ja aikataulutus

Mikäli tarjous hyväksytään, tehdään sopimus remontista ja sovitaan sen ajankohta. Töiden aloitus riippuu mm. työtilanteesta ja remontin laajuudesta. Yleensä remontti aloitetaan 1-2 kuukauden sisällä sopimuksen tekemisestä.

4

Urakan toteutus ja avaimet käteen

Remonttityö tehdään sovitusti ja sovitussa aikataulussa.

Kylpyhuoneremontti
Kylpyhuoneremontti Uusimaa

Kylpyhuoneremontti Uusimaa – paikallista palvelua TRT-Rakennukselta 

TRT-Rakennus Oy on ammattitaitoinen, luotettava ja nopea rakennusyritys Nummelasta yli 17 vuoden kokemuksella rakentamisesta. Meiltä hoituu niin rakennus-, remontti- kuin maalaustyöt. Toimimme koko Uudenmaan alueella. 

Asiakastyytyväisyys ja luotettavuus on meille sydämen asia. Meille tärkeintä on remonttisi onnistuminen niin työn laadun, aikataulutuksen kuin huikean lopputuloksen kannalta! Pyrimme työskentelyssämme aina myös siisteyteen, jotta aiheutamme mahdollisimman vähän häiriötä asiakkaan arkielämään. Remontin valmistuttua korjaamme luonnollisesti jälkemme. 

Ota yhteyttä, kun haluat luotettavan, paikallisen toimijan toteuttamaan hunelmiesi kylpyhuoneremontin Uudenmaan alueella! 

Miten kylpyhuoneremontti etenee?

– Uuden kylpyhuoneen suunnittelu asiakkaan kanssa.  
– Teemme nykyisen kylpyhuoneen kuntokartoituksen ja tarvittaessa asbestikartoituksen. Kaikkiin ennen vuotta 1994 rakennettuihin kiinteistöihin tehdään asbestikartoitus ennen remontoinnin aloittamista.  
– Materiaalihankinnat  
– Vanhan kylpyhuoneen purkutyöt sekä purkujätteiden poisvienti  
– Valvojan purkukatselmus ja kosteusmittaus  
– Märkätilan mahdollinen kuivaustyö  
– Vesieristystyöt  
– Laatoitustyöt  
– Kalusteasennukset  
– Luotettavien yhteistyökumppanimme tekemät sähkö- ja putkityöt  
– Loppusiivous  

Miksi valita meidät?

Panostamme laatuun

TRT-rakennus Oy on toiminut 2014 huhtikuusta alkaen (aiemmin nimellä TTR-palvelu tmi) ja ensimmäisestä asiakkaasta asti meille on ollut tärkeintä luotettavuus, laatu ja korkea asiakastyytyväisyys.

Voit luottaa meihin

Kuulumme Tilaajavastuu.fi:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan osoituksena, että olemme hoitaneet kaikki tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet.

Kotitalousvähennys apuna

Voit saada työstämme kotitalousvähennyksen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä. Me rakennamme teille unelmienne kodin toiveidenne mukaisesti.

Toiveidesi mukainen kylpyhuoneremontti Uudenmaan alueella 

Meiltä sujuvat ja laadukkaat ratkaisut niin pienempiin kuin isompiin kylpyhuoneisiin sekä saunoihin. Kun tarvitset sauna- tai kylpyhuoneremonttia, ota yhteyttä ammattilaiseen. Säästyt ikäviltä yllätyksiltä ja saat nauttia vaivattomasta remontista ja laadukkaasta lopputuloksesta. 

Palvelemme Uudenmaan alueella, mm. seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Karkkila, Lohja, Vihti, Nummela.

TRT-Rakennus Oy

Y-tunnus: 3014800-6

Posti -ja laskutusosoite:

Naaranpajuntie 30 A 2
03100 Nummela

Yhteystiedot

Toni Tietäväinen
040 678 2233
info@trt-rakennus.fi

Pyydä tarjous >

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 TRT-Rakennus Oy