Huoneistoremontti Espoossa ja Uudellamaalla

Laadukkaat huoneistoremontit aidolla ammattiylpeydellä

TRT-Rakennus Oy toteuttaa niin pienemmät kuin isotkin huoneistoremontit mm. kerros-, rivi- ja omakotitaloissa. Palvelemme pääasiassa yksityisiä kuluttajia Espoon ja koko muun Uudenmaan alueella. Olemme luotettava paikallinen ja kotimainen toimija. Toteutamme kaikki huoneistosaneeraukset kokonaisvaltaisesti, kaikki saman katon alta -periaatteella. Panostamme asiakaslähtöiseen ja joustavaan toimintaan.

Huoneistosaneeraus kokonaisvaltaisesti 

Asumisen jäljet näkyvät luonnollisena osana kotia. Mutta kun haluat kotiisi pienempää sisäremonttia, pintaremonttia tai perusteellisempaakin korjausta, voit luotaa meihin ja antaa ammattilaistemme hoitaa työt. 

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden kaikentyyppisille huoneistoremonteille – niin suurille kuin pienillekin – suunnittelusta aina toteutukseen ja viimeistelyyn asti. Kaikki remonttityöt kuten paneloinnit, listoitukset, lattioiden asennukset, levytykset, tapetoinnit, maalaustyöt, saneeraukset, kalusteiden ja verhojen asennukset sekä monet muut, onnistuvat meidän toimesta varmalla kokemuksella. 

Tuomme paikan päälle aina tarvittavat työvälineet ja autamme sinua tarvittaessa myös valitsemaan sopivimmat materiaalit. Koska suunnittelemme remontin lopputuloksen aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Näin voit olla varma, että lopputulos on juuri sinulle mieluinen. 

Miksi huoneistosaneeraus TRT-Rakennukselta? 

  • Teemme huoneistoremontit kuten muutkin palvelumme kokonaisvaltaisesti ja joustavasti ”avaimet käteen”-periaatteella. Panostamme ensiluokkaiseen työn laatuun, sillä meille toimiva ja laadukas lopputuote on aina tavoite. Käytämme LVI- ja sähkötöiden osalta pitkäaikaisia ja luotettavia yhteistyökumppaneita.
  • Teemme remontit tehokkaasti, jotta asiakas saa haluamansa lopputuotteen mahdollisimman nopeasti. Tehokkuus ja nopeus eivät tarkoita kohdallamme hutilointia, sillä olemme tarkkoja ja ylpeitä työn jäljestämme.
  • Panostamme siisteyteen, jotta remontti aiheuttaisi mahdollisimman vähän häiriötä asiakkaan arkielämään.  

Näin tilaat huoneistoremontin meiltä 

1

Yhteydenotto

Ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro meille remontointitarpeesta. Liitä viestiisi mukaan myös sekä sähköpostiosoite että puhelinnumero. Vastaamme viestiin pääsääntöisesti saman päivän aikana. Voit myös toki soittaa.

2

Kohdekäynti

Olemme yhteydessä sinuun ja sovimme kohdekäynnin, jonka aikana kartoitamme remontoinnin laajuuden ja tarpeen.

3

Tarjouksen antaminen

Kartoituksen perusteella teemme sinulle sitovan tarjouksen tulevasta remonttityöstä. Toimimme rehellisesti ja läpinäkyvästi jotta asiakkaalle ei jää epäselväksi mistä remontin hinta koostuu.

4

Remontin aikataulutus

Mikäli tarjous hyväksytään, tehdään työstä sopimus. Samalla sovitaan myös ajankohta työn aloitukselle. Remontin aloittamiseen vaikuttaa moni asia, kuten esimerkiksi remontin laajuus. Pääsääntöisesti työt aloitetaan noin 1-2 kuukauden sisällä sopimuksen tekemisestä.

5

Remontin toteutus

Vastaamme kaikesta remonttiin liittyvästä, myös loppusiivouksesta, joten sinun tehtäväksi jää lopputuloksesta nauttiminen.

Miksi valita meidät?

Panostamme laatuun

TRT-rakennus Oy on toiminut 2014 huhtikuusta alkaen (aiemmin nimellä TTR-palvelu tmi) ja ensimmäisestä asiakkaasta asti meille on ollut tärkeintä luotettavuus, laatu ja korkea asiakastyytyväisyys.

Voit luottaa meihin

Kuulumme Tilaajavastuu.fi:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan osoituksena, että olemme hoitaneet kaikki tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet.

Kotitalousvähennys apuna

Voit saada työstämme kotitalousvähennyksen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä. Me rakennamme teille unelmienne kodin toiveidenne mukaisesti.

Tilaa huoneistoremontti Espoossa ja Uudellamaalla 

Palvelemme huoneistoremonttien, kylpyhuoneremonttien, keittiöremonttien sekä kaikkien muiden rakennuspalvelujemme osalta, esimerkiksi Espoon, Lohjan, Vihdin, Karkkilan, Kirkkonummen ja koko muun Uudenmaan alueella.

TRT-Rakennus Oy

Y-tunnus: 3014800-6

Posti -ja laskutusosoite:

Naaranpajuntie 30 A 2
03100 Nummela

Yhteystiedot

Toni Tietäväinen
040 678 2233
info@trt-rakennus.fi

Pyydä tarjous >

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 TRT-Rakennus Oy