Huoneistoremontti Espoossa ja Uudellamaalla

TRT-Rakennus Oy toteuttaa niin pienemmät kuin isotkin huoneistoremontit mm. kerros-, rivi- ja omakotitaloissa. Palvelemme pääasiassa yksityisiä kuluttajia Espoon ja koko muun Uudenmaan alueella. Olemme luotettava paikallinen ja kotimainen toimija. Toteutamme kaikki huoneistosaneeraukset kokonaisvaltaisesti, kaikki saman katon alta -periaatteella. Panostamme asiakaslähtöiseen ja joustavaan toimintaan.

Huoneistosaneeraus kokonaisvaltaisesti 

Asumisen jäljet näkyvät luonnollisena osana kotia. Mutta kun haluat kotiisi pienempää sisäremonttia, pintaremonttia tai perusteellisempaakin korjausta, voit luotaa meihin ja antaa ammattilaistemme hoitaa työt. 

Huoneistoremontti -  TRT-Rakennus Oy
Sisäremontti -  TRT-Rakennus Oy

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden kaikentyyppisille huoneistoremonteille – niin suurille kuin pienillekin – suunnittelusta aina toteutukseen ja viimeistelyyn asti. Kaikki remonttityöt kuten paneloinnit, listoitukset, lattioiden asennukset, levytykset, tapetoinnit, maalaustyöt, saneeraukset, kalusteiden ja verhojen asennukset sekä monet muut, onnistuvat meidän toimesta varmalla kokemuksella. 

Tuomme paikan päälle aina tarvittavat työvälineet ja autamme sinua tarvittaessa myös valitsemaan sopivimmat materiaalit. Koska suunnittelemme remontin lopputuloksen aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Näin voit olla varma, että lopputulos on juuri sinulle mieluinen. 

Näin tilaat huoneistoremontin meiltä 

Yhteydenotto – Ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro meille remontointitarpeesta. Liitä viestiisi mukaan myös sekä sähköpostiosoite että puhelinnumero. Vastaamme viestiin pääsääntöisesti saman päivän aikana. Voit myös toki soittaa. 

Kohdekäynti – Olemme yhteydessä sinuun ja sovimme kohdekäynnin, jonka aikana kartoitamme remontoinnin laajuuden ja tarpeen. 

Tarjouksen antaminen – Kartoituksen perusteella teemme sinulle sitovan tarjouksen tulevasta remonttityöstä. Toimimme rehellisesti ja läpinäkyvästi jotta asiakkaalle ei jää epäselväksi mistä remontin hinta koostuu. 

Remontin aikataulutus – Mikäli tarjous hyväksytään, tehdään työstä sopimus. Samalla sovitaan myös ajankohta työn aloitukselle. Remontin aloittamiseen vaikuttaa moni asia, kuten esimerkiksi remontin laajuus. Pääsääntöisesti työt aloitetaan noin 1-2 kuukauden sisällä sopimuksen tekemisestä. 

Remontin toteutus – Vastaamme kaikesta remonttiin liittyvästä, myös loppusiivouksesta, joten sinun tehtäväksi jää lopputuloksesta nauttiminen. 

Miksi huoneistosaneeraus TRT-Rakennukselta? 

  • Teemme huoneistoremontit kuten muutkin palvelumme kokonaisvaltaisesti ja joustavasti ”avaimet käteen”-periaatteella. Panostamme ensiluokkaiseen työn laatuun, sillä meille toimiva ja laadukas lopputuote on aina tavoite. Käytämme LVI- ja sähkötöiden osalta pitkäaikaisia ja luotettavia yhteistyökumppaneita.
  • Teemme remontit tehokkaasti, jotta asiakas saa haluamansa lopputuotteen mahdollisimman nopeasti. Tehokkuus ja nopeus eivät tarkoita kohdallamme hutilointia, sillä olemme tarkkoja ja ylpeitä työn jäljestämme.
  • Panostamme siisteyteen, jotta remontti aiheuttaisi mahdollisimman vähän häiriötä asiakkaan arkielämään.  

Tilaa huoneistoremontti Espoossa ja Uudellamaalla 

Palvelemme huoneistoremonttien, kylpyhuoneremonttien, keittiöremonttien sekä kaikkien muiden rakennuspalvelujemme osalta, esimerkiksi Espoon, Lohjan, Vihdin, Karkkilan, Kirkkonummen ja koko muun Uudenmaan alueella.