Keittiöremontti Espoossa ja Uudellamaalla

TRT-Rakennus Oy tarjoaa nopeat ja laadukkaat keittiöremontit avaimet käteen-palveluna Espoossa ja koko Uudenmaan alueella. Palvelemme yksityisasiakkaita kokemuksella ja aidolla ammattiylpeydellä. Haluamme että asiakas saa laadukkaan ja toimivan lopputuotteen, joka on toimiva ja mieleinen vielä pitkän ajan kuluttuakin. 

Uusi raikas ilme keittiöösi remontin avulla 

Keittiö on usein perheen tärkeä kohtauspaikka ja koko kodin sydän. Jo pienilläkin muutoksilla tai keittiön pintaremontilla voidaan kokonaisilmettä uudistettua merkittävästi. Jos tämänhetkinen keittiösi ei vastaa enää tarpeitasi ja aika on ajanut sen ohi, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä keittiökokonaisuus uudelleen ja otetaan huomioon nykyiset tarpeet ja toiveet. 

Keittiöremontti avaimet käteen palveluna -TRT-Rakennus Oy

Päivitämme keittiösi tarpeen mukaan ajan tasalle hyödyntäen alan viimeisimpiä trendejä ja innovaatioita, lisäten näin sekä mukavuutta että toiminnallisuutta kodin ruoanlaittopisteeseen. 

Luotettavat ja pitkäikäiset yhteistyökumppanimme tulevat varmistamaan, että keittiösi tekniset ratkaisut ovat luotettavia ja toimivia, ja ne toteutetaan aikataulun mukaisesti, noudattaen kaikkia voimassa olevia määräyksiä ja ohjeita. Kun keittiöremontin tekee tuttu ja luotettava tiimi, lopputulos on varmasti onnistunut. 

Näin tilaat keittiöremontin 

Ota yhteyttä meihin sähköpostilla ja kerro millainen on remontointitarpeesi. Liitä mukaan myös sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Vastaamme viestiin yleensä heti saman päivän aikana. 

Otamme yhteyttä ja sovimme kartoituskäynnin kohteeseen. Käynnin perusteella annamme sitovan tarjouksen tulevasta keittiöremontista. 

Mikäli tarjous hyväksytään, tehdään sopimus remontista ja sovitaan työn aloittamisen ajankohta. Työn aloitus riippuu mm. työtilanteesta ja työn laajuudesta. Pääsääntöisesti pystymme aloittamaan työt 1-2 kuukauden sisällä tarjouksen hyväksymisestä. 

Sen jälkeen tarvittavat työt sekä keittiöasennus. 

Keittiöremontteihimme kuuluvat mm. 

 • uuden keittiön suunnittelu 
 • vanhan keittiön purku ja purkumateriaalien poisvienti 
 • uusien keittiömateriaalien haku ja kuljetus 
 • kalusteasennukset sekä keittiötasojen ja kaappien asennukset 
 • laatoitustyöt 
 • katon ja seinien maalaus 
 • uudet lattiapinnat – parketin ja laminaatin asennustyöt tai lattian maalaustyö 
 • välitilan laatoitus tai välitilan materiaalin vaihto 
 • valaistus 
 • sähkö- ja putkityöt 
 • loppusiivous 

Asbestikartoitus tehdään kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin kohteisiin. 

Keittiöremontti mittatilauksena avaimet käteen -palveluna 

Meiltä TRT-Rakennukselta saat keittiöremontin, kylpyhuoneremontin, huoneistoremontin ja kaikki muut rakennuspalvelumme luotettavasti ja vaivattomasti ”avaimet käteen” -periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että me teemme ja huolehdimme kaikesta aikataulujen mukaisesti, jotta asiakas saa haluamansa remontin silloin kun se on sovittu. 

Palvelemme asiakkaitamme esimerkiksi Espoon, Vihdin, Lohjan, Vihdin, Kirkkonummen, Karkkilan koko muun Uudenmaan alueella.