Remontit Nummela

Oletko harkitsemassa remonttia Nummelan alueella? Pyydä tarjous jo tänään luotettavalta remontointipalvelulta, joka tekee sen mitä lupaa – ammattitaidolla ja aikataulussa!

Yritykseni TRT-rakennus Oy on ammattitaitoinen, luotettava ja nopea rakennus-remontointiyritys Nummelasta yli 14 vuoden kokemuksella. Olen koulutettu rakennusalan ammattilainen, kirvesmies ja minulta hoituu niin rakennus-, saneeraus- kuin maalaustyöt 100% asiakastyytyväisyydellä. Olen myös valtuutettu VTT sertikikaatin omaava märkätila-asentaja kylpyhuoneremontteihin. Minulle on on sydämen asia, että remonttisi valmistuu juuri toiveidesi mukaisesti. 

Remonttia tekemään kannattaa valita alan ammattilainen, niin säästyt monelta murheelta. Valitsemalla TTR-palvelun saat luotettavan ja ammattitaitoisen osaajan remontoimaan kotiasi. Meiltä hoituu kaikki kodin isot ja pienet remontit. Kun annat remontin ammattilaisen hoitaa remontin oikeilla työvälineillä ja osaamisella, säästät rahaa ja voit keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin.

Kuulun Tilaavastuun Luotettava kumppani-ohjelmaan ja voit tarkistaa yrityksemme tiedot Tilaajavastuulta tai ytj:stä. Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, eli olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Isommissa remontointikokonaisuuksissa käytämme luotettavia aliurakoitsijoita, joiden työjäljestä vastaamme 100%.

Suunnitteletko remontoivasi jonkun osan kodistasi vai uusitaanko koko koti?

Teen kattavasti erilaisia rakennus- ja remontointitöitä, muun muassa:

  • Kylpyhuoneremontit
  • Wc – remontit
  • Saunaremontit
  • Lattiaremontit
  • Seinäpintojen uusiminen kuten seinien levytys, seinien maalaus ja seinien panelointi
  • Sisäkattopintojen uusiminen kuten sisäkaton maalaus, sisäkaton panelointi
  • Terassin rakentaminen

Remontit voidaan tehdä sopimuksen mukaan myös kokonaistoimituksena. Silloin hoidan kaiken alkupalaverista loppusiivoukseen ja jätteiden poiskuljetukseen saakka. Myös pienempien kokonaisuuksien yhteydessä teen suojaukset erittäin huolellisesti ja siivoan aina pois remontin jäljet. Minulla on yli 10 vuoden kokemus ja parhaat välineet, jotta remonttitöiden yhteydessä muodostuvat pöly- ym haitat saadaan minimoitua.

Muista kotitalousvähennys

Remontointipalvelumme ovat yksityishenkilölle kotitalousvähennyskelpoisia. Lue lisää kotitalousvähennyksestä vero.fi sivuilta.

Remontit Nummela – toiminta-alueet

Pääasialliset toiminta-alueemme ovat Vihti, Lohja, Karkkila, Kirkkonummi ja lähialueet, mutta remontoimme ja rakennamme koko Uudenmaan alueella.

Jos kotisi tarvitsee niin pientä kuin suurtakin remonttia ole ihmeessä yhteydessä.

Terveisin, Toni Tietäväinen

040 678 2233
toni.tietavainen@ttrpalvelu.fi

Uusimmat blogiartikkelimme

Remontit Nummela

Remonttia tekemään kannattaa valita alan ammattilainen, niin säästyt monelta murheelta. Valitsemalla TTR-palvelun saat luotettavan ja ammattitaitoisen osaajan remontoimaan kotiasi.

Lue lisää

Remontit Lohja – Rakennus- ja remonttipalvelut Lohjalla

Oletko harkitsemassa remonttia Lohjan alueella? Pyydä tarjous jo tänään luotettavalta remontointipalvelulta, joka tekee sen mitä lupaa – ammattitaidolla ja aikataulussa!

Lue lisää

Tietoa kotitalousvähennyksestä

Kotitalousvähennys 2024 Kotitalousvähennystä voit saada kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä ovat esimerkiksi siivous, lastenhoito, asunnon remontointi ja tietotekniikkalaitteiden asennus.

Lue lisää

TRT-Rakennus Oy

Y-tunnus: 3014800-6

Posti -ja laskutusosoite:

Naaranpajuntie 30 A 2
03100 Nummela

Yhteystiedot

Toni Tietäväinen
040 678 2233
info@trt-rakennus.fi

Pyydä tarjous >

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 TRT-Rakennus Oy
Ota yhteyttä